UA RU EN
Toyota Crown 2023

 Toyota відновила виробництво преміум-класу спортивного седана Crown, що є спадкоємцем класичної моделі, і його виходить на японський ринок 13 листопада, починаючи від 48 500 доларів.

Автомобіль має сучасний та стильний зовнішній вигляд з довгим капотом, нахиленим дахом і зменшеною задньою частиною. Вузькі фари гармонійно поєднуються з широкою радіаторною решіткою, а задні фари об'єднуються тонкою світлодіодною смугою в єдиний блок. Завершують цей образ 19-дюймові колісні диски зі складним дизайном спиць.

Седан Crown споруджено на тій же платформі, що і Toyota Mirai та Lexus LS, з довжиною 5030 мм та колісною базою 3000 мм. Його ширина і висота становлять відповідно 1890 мм і 1470 мм. Салон автомобіля вражає своєю просторістю та комфортом, обладнаний сидіннями з електроприводом, вентиляцією та підігрівом, цифровою панеллю приладів і сучасною мультимедійною системою з великим екраном. Все оздоблено вишуканою комбінацією шкіри та натурального дерева.

Toyota Crown доступний у гібридному виконанні на базі 2,5-літрового бензинового двигуна, що працює разом з двома електромоторами, і надає 224 або 380 кінських сил. Також в планах випустити версію, подібну до Mirai, з двигуном потужністю 185 к.с., який працює на водневому пальному. Автомобіль здатний подолати відстань близько 800 кілометрів на одному заряді.

 

Очікуємо Crown в нашому автосалоні після їх появи на аукціонах США, а поки що подивіться які авто цієї марки можна купити вже зараз - Купити Тойота в Одесі